SHAD, l’empresa molletana s’uneix al Club Bàsquet Mollet

Comencem el mes de juliol amb força anunciant una gran novetat per a la propera temporada 2021/2022. Tots els equips femenins del Club Bàsquet Mollet comptaran amb un nou patrocinador, l’empresa molletana Shad s’uneix al Club com a patrocinador principal de l’àrea femenina.

Així doncs, tots els equips femenins passen a anomenar-se SHAD CB MOLLET i esperem que aquesta unió sigui un bon presagi dels millors desitjos comuns per a la propera temporada 2021/2022.

L’empresa dissenya, produeix i distribueix solucions d’equipatge com maletes, bosses i accessoris per a les principals marques de la indústria de la motocicleta, sota la marca pròpia Shad, també distribueix internacionalment a més de 80 països. La seva creença que la millora constant i la recerca de l’excel·lència és el camí a seguir per continuar creant productes únics i de qualitat, és un bon paral·lelisme del treball tècnic continu de millora individual i col·lectiu del bàsquet.

Tant de bo aquest inici sigui una gran aliança de futur per ambdues entitats.

Samarreta Shad CB Mollet