,

VI Estades de Tecnificació i Convivència C.B.Mollet 2021

Estem preparant les VI Estades de Tecnificació i Convivència CB Mollet 2021 a la casa de Colònies La Conreria.  Unes estades de pretemporada on poden participar-hi tots els jugadors i jugadores del club de la temporada 2021-2022, inclosos els nens i nenes d’Escola de Bàsquet. La qüestió és venir i gaudir de tres dies de bàsquet, convivència i diversió.

Casa de Colonies

Aquestes Estades estan pensades per concentrar en 3 dies varis entrenaments i a la vegada potenciar la relació entre els mateixos jugadors i jugadores de l’equip així com la relació amb altres equips del club.

Les Estades començaran el divendres dia 3 de setembre a partir de les 17 h a la Casa La Conreria, i finalitzaran el diumenge dia 5 a les 16 h. En ambdós casos el transport anirà a càrrec de les famílies.

Pistes de bàsquetEl preu per participant serà de 100.-€ i el pagament ha de ser en metàl·lic a l’oficina del Club abans del dijous 29 de juliol prèvia inscripció online.

Per a poder inscriure’s heu d’omplir el formulari següent d’inscripció i la declaració responsable i passar a fer efectiu el pagament a l’oficina:

Formulari d’inscripcions a les Estades.

Declaració responsable per els esportistes.

PiscinaAixí mateix, la setmana del 30 d’agost es durà a terme una reunió amb tots els pares i mares per informar-vos de totes les qüestions logístiques.

ADREÇA: Camí Antic de Sant Fost, 38, – Sant Fost de Campsentelles

Horari d’oficina, de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

Des del Club us animem a engrescar-vos i fer que, entre tots, les VI Estades siguin un èxit!

Moltes gràcies!

Club Bàsquet Mollet