,

V Estades de Tecnificació i Convivència C.B.Mollet 2020

Estem preparant les V Estades de Tecnificació i Convivència CB Mollet 2020 a la casa de Colònies La Conreria.  Unes estades de pretemporada on poden participar-hi tots els jugadors i jugadores del club, de qualsevol de les categories.

Casa de Colonies

Aquestes estades estan pensades per concentrar en 3 dies varis entrenaments i a la vegada potenciar la relació entre els mateixos jugadors i jugadores de l’equip així com la relació amb altres equips del club.

Les Estades començaran el divendres dia 4 de setembre a partir de les 17 h (esglaonadament) a la Casa La Conreria, i finalitzaran el diumenge dia 6 a les 18 h. En ambdós casos el transport anirà a càrrec de les famílies.

Pistes de bàsquetEl preu per participant serà de 96.-€ i el termini d’inscripció serà des del dimecres 15 de juliol al dilluns 27 de juliol a les oficines del CB Mollet.

Per formalitzar la inscripció caldrà que porteu a l’oficina el Full d’Inscripció i la declaració responsable d’acceptació de les condicions de participació.

El cobrament el farem l’1 d’agost presentant rebut bancari (igual que fem amb les quotes).

PiscinaAixí mateix, la setmana del 31 d’agost es durà a terme una reunió amb tots els pares i mares per informar-vos de totes les qüestions logístiques.

Als documents adjunts trobareu el document informatiu de les estades, a més del full d’Inscripció, com a el document de la declaració responsable d’acceptació de condicions de participació que haureu de portar degudament signat. Adjuntem per a la vostra informació el protocol del funcionament a la Conreria, adaptació al COVID19.

Des del Club us animem a engrescar-vos i fer que, entre tots, les V Estades siguin un èxit!

Document informatiu de les Estades.

Full d’inscripció a les Estades.

Full de la declaració responsable d’acceptació de les condicions de participació.

Protocol del funcionament a la Conreria COVID19.

Moltes gràcies!
Club Bàsquet Mollet