,

Noves instal·lacions pel CB Mollet

Ahir dia 4 de març de 2019 es va presentar la nova instal·lació i condicionament de la pista exterior del pavelló de Plana Lledó així com les millores d’actuació que s’han fet a l’interior del pavelló.

A la zona exterior, s’ha ampliat i remodelat la pista, que ara compta amb unes dimensions homologades, s’ha pavimentat la part exterior i s’ha instal·lat  una nova coberta ampliada cap als laterals. Així mateix, també s’han col·locat proteccions laterals al voltant del recinte.

Pel que fa les actuacions a l’interior del pavelló, entre d’altres, s’han instal·lat mesures de seguretat a tot el perímetre de la pista i s’han  adequat les sortides d’emergència a l’alçada de la grada, també com a mesura de seguretat.

Per l’alcalde Josep Monràs, “aquesta actuació no és només un rentat de cara, sinó que és un canvi radical d’aquest conjunt esportiu en el que hem prioritzat la seguretat, tant a l’interior com a l’exterior, i creat, pràcticament, una instal·lació nova amb la coberta i l’adequació de la pista de fora”.

Aprofitant aquest nou espai, Monràs ha volgut tenir paraules “d’agraïment per la tasca que està duent a terme el Club Bàsquet Mollet per l’actuació dels seus principals equips, una temporada més, i especialment per la seva tasca formativa”.

Nova pista Coberta

Justament, des del Club Bàsquet Mollet, el seu president, Carlos Nuez,ha parlat “d’un somni fet realitat“ que ens permetrà “la pràctica de més hores d’entrenament”, amb la qual cosa “aquesta nova instal·lació per a nosaltres és pràcticament un segon pavelló”.