,

Albert Ferrer, protagonistes a la Nit de l’Esport de Mollet del Vallès

El Teatre Can Gomà ha acollit el passat divendres 25, la Nit de l’Esport de Mollet del Vallès, una festa en què s’han reconegut els esportistes, equips i entitats que han destacat al llarg del 2018 pels seus èxits i per la promoció de l’esport local.

Albert Ferrer ha rebut un reconeixement després de retirar-se l’estiu passat com a jugador de bàsquet i vestir durant 25 anys la samarreta del nostra club, en aquest acte també em rebut una menció especial pels nostres 75 anys d’història.

En aquesta edició de la Nit de l’Esport, s’ha recordat que aquest 2019 la ciutat vallesana serà subseu dels World Roller Games Barcelona, ja que acollirà la disciplina de ‘roller derby’ del 8 al 13 de juliol al pavelló de Riera Seca.

Nit Esport 2019 Mollet