,

EXPOSICIÓ HISTÒRICA DEL BÀSQUET CATALÀ I DELS 75 ANYS DEL CLUB BÀSQUET MOLLET

Exposició històrica 75 anys CB Mollet - CC MarinetaEl dijous 11 d’octubre a les 19.30 h, al Centre Cultural La Marineta, tindrà lloc la inauguració de l’Exposició històrica del Bàsquet Català i dels 75 anys del Club Bàsquet Mollet. Amb motiu de la celebració del 75è aniversari del club es podrà visitar i conèixer la història del bàsquet a Catalunya i com va ser la seva arribada i evolució fins a l’actualitat. Es podrà veure també una mostra fotogràfica i material històric del Club de Bàsquet Mollet des de la seva fundació.

L’Exposició es podrà visitar fins al 30 d’octubre, en horari de l’equipament, de dilluns a divendres de 15.15 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h i de 16.30a 20.30 h.

Estem segurs que podreu veure moltes persones que han passat pel club al llarg de tants anys, conèixer els principals fets, èxits i anècdotes de la seva història així com recordar les dues temporades que va militar a la 1a divisió nacional.

Us hi esperem!