,

El Sènior A Femení començarà la temporada el pròxim dia 24 d’agost.

L’equip, que aquest any competirà a Segona Catalana, s’ha renovat en tots els aspectes. A la banqueta hi seran: Quim Soler com a primer entrenador, que ja va coincidir amb Josep Maria Marsa en la seva etapa al AEC Collblanc, i Joan Burgarolas com a ajudant.

De les jugadores que formaven part de l’any passat del sènior femení, han renovat Nuria Melendez, jugadora que ha agafat un pes important a l’equip on aquest any estrenarà capitania. Nuria Martin, jugadora formada a l’Escola Sant Gervasi, que disputarà la seva segona temporada com a sènior del C.B. Mollet. Laura Sendin i Andrea Miñano, jugadores que han format part de la família del nostre club des de sempre.

Per altra banda, ascendeixen del sènior B Julia Olivé, Judith Aguilera i Silvia Sanchez, jugadores formades a la casa i que disputaran el seu primer any com a jugadores del Sènior A femení.

En l’apartat de novetats, incorporem a Marta Romero, jugadora que ja havia format part del C.B. Mollet en els seus primers anys de sènior i que ara emprendrà la segona etapa vestida de negra. Nuria Granja, jugadora que prové del C.B. Granollers. Laura Vallès, que prové del C.B. Premia de Mar amb una gran experiència en diferents categories sèniors i la darrera incorporació, Alana Garcia, jugadora que prové del Sant Andreu i que va jugar a les categories inferiors del Joventut de Badalona, motiu pel qual esperem que aporti un gran rendiment i talent, com les seves companyes.

El primer partit de lliga del nostre sènior serà a casa el dia 16 de setembre on esperem un Plana Lledó ple per animar a l’equip.

Molta sort per aquesta temporada 2018/2019.