,

Partit televisat BASQUET SAMA VILANOVA VS RECANVIS GAUDI CB MOLLET – B

La XARXA AUDIOVISUAL LOCAL i la FEDERACIÓ CATALANA DE BASQUETBOL (FCBQ) han renovat el seu conveni de col·laboració per aquesta temporada 2017-18. L’objectiu de totes dues entitats és continuar donant difusió a les diferents activitats organitzades per l’FCBQ i més concretament de la competició federativa de màxim nivell en categoria sènior com és la Copa Catalunya Femenina i Masculina mitjançant la retransmissió televisiva d’alguns partits.

El quart partit televisat d’enguany serà el ESPORTXTOTHOM-BASQUET SAMA VILANOVA VS RECANVIS GAUDI CB MOLLET – B de categoria masculina del proper DISSABTE 14 D’OCTUBRE A LES 18:05H EN EL CEM ISAAC GÁLVEZ.

Informar-vos que aquest es podrà veure en directe a través de La Xarxa Televisions (dial 159 de Movistar+), les televisions locals i per streaming a www.laxarxa.com