Estat actual del Sènior A i B masculí.

Ahir dimarts 18 de Juliol la Federación Española de Baloncesto confirmava els equips de les lligues FEB que prendrien part a les seves competicions un cop revisada la documentació necessària.

El primer equip del Recanvis Gaudí CB Mollet competirà un any més al grup C de Lliga EBA, aquest proper divendres es farà el sorteig del calendari i tindrem els rivals d’aquesta temporada.

Hi ha moltes novetats a la llista de 28 equips que prendran part a la competició. S’incorpora el primer equip del Club Escola de Bàsquet Marc Gasol de Girona, el Cantaires de Tortosa i es repesca el CB Cerdanyola, ja que hi haurà baixes i renúncies a la categoria respecte a la temporada anterior. Muro i Calvià de les Illes Balears no participaran a Lliga EBA la propera temporada i s’ha confirmat l’ascens a Leb Plata del CB Martorell i la repesca del CB Hospitalet.

Davant d’aquests moviments, el sènior B del Recanvis Gaudí CB Mollet va rebre la notícia que ascendirà a Copa Catalunya, la màxima categoria catalana després de finalitzar en 3a posició a 1a Catalana. Un ascens que es produeix tard després d’esperar la composició de la lliga EBA però suposa una fita històrica que l’equip B s’hagi guanyat el dret de participar en una categoria tan exigent com la Copa Catalunya.

Esperem que es confirmin els rivals pròximament d’ambdós sèniors.