PROVA DE TALLATGE EQUIPACIÓ DE JOC TEMPORADA 2017-2018

La setmana vinent començarem a fer de nou les proves de talles de les equipacions de joc del C.B.Mollet. Recordeu que tots els jugadors/jugadores han d’anar acompanyats d’un adult.

Hauran de passar pel club, en el dia assignat a cada equip, tots els jugadors i jugadores. Decathlon ha canviat de proveïdor, per tota la problemàtica que vàrem patir la temporada passada, i això fa que les equipacions del nou proveïdor es vegin diferents de les actuals.

És per això que s’ha pactat amb els responsables de Decathlon fer de nou totes les equipacions. Els Jugadors/es que ja estiguessin al Club la temporada 2016-2017 serà 100% gratuit i no hauran d’abonar cap el cost de l’equipació.

Els jugadors/es de nova incorporació per la temporada 2017-2018, hauran d’abonar el 50% del cost de l’equipació en el moment de fer la prova, i el 50% restant a l’entrega de l’equipació (primera setmana de Setembre).

La solució als xandalls la tindrem el mes de setembre, quan tinguem les talles proporcionades per la nova empresa.

Els Jugadors/es que no puguin venir en les dates assignades, i hagin de deixar la prova pel mes de Setembre, no podrem garantir que tinguin la nova equipació per la primera setmana d’Octubre (que és quan comença la liga).

L’horari per fer les proves serà de 18:00 h. a 20:00 h. de la tarda a la Sala Polivalent del Pavelló Plana Lledó, exceptuant els Jugadors/es que participen en el TecniCampus que hauran de venir a les 17:30 h.

HORARIS A SEGUIR:

Dilluns 3 de Juliol: Premini B masculí, Premini A masculí i Mini D masculí.
Dimarts 4 de Juliol: Premini femení, Mini B femení i Mini A femení.
Dimecres 5 de Juliol: Mini C masculí, Mini B masculí i Mini A masculí.
Dijous 6 de Juliol: Preinfantil femení, Infantil femení i Cadet B femení.
Divendres 7 de Juliol: Preinfantil B masculí, Preinfantil A masculí i Infantil B.
Dilluns 10 de Juliol: Infantil A masculí, Cadet D masculí i Cadet C masculí.
Dimarts 11 de Juliol: Cadet A femení, Júnior femení, Sots 21 femení i Sènior femení.
Dimecres 12 de Juliol: Cadet B masculí, Cadet A masculí i Júnior A masculí.
Dijous 13 de Juliol: Júnior A masculí, Sots 21 masculí i Sènior A i B masculí.

Moltes gràcies!
Dolors i Carme