CARTA DEL SÈNIOR MASCULÍ LLIGA EBA

Estimada afició, directius i família del C.B. Mollet:

Ara que pràcticament està la temporada finalitzada us volem agrair l’ajuda, recolzament i suport que ens heu brindat durant tota la temporada.

Tot i que ha sigut un èxit esportiu rotund, sense l’ajuda i confiança rebuda de totes les persones que formem el club això no hagués estat possible. Heu estat al nostre costat en els bons moments i també en els moments on les coses no sortien com nosaltres volíem.

Gràcies i mil gràcies! Veure el pavelló ple setmana darrere setmana és un orgull. Som l’enveja de la lliga EBA gràcies a tots vosaltres.

I volem fer un agraïment públic a tota la gent que treballa i forma part de la Junta Directiva i a Recambios Gaudí pel gran esforç final que han fet tots plegats perquè el nostre equip pugui disputar les dues fases finals de la temporada.

Som molt conscients del sacrifici que ha fet el club i amb aquestes línies us volem transmetre aquest sincer agraïment i el compromís de tots els components del nostre equip de que defensarem com sempre el nostre escut i que lluitarem i ens deixarem la pell perquè estigueu orgullosos de nosaltres.

1…. 2…. 3…. Mollet!!!!

Àlex, Òscar, Choco, Maxi, Xavi, Roger, Marc R., Dani, Toni, Nil, Albert, Marc T., Ramón, Jose i Alberto.