Promoció – Protectors Bucals del C.B. Mollet

El C.B. Mollet i la Clínica Dental Adentis hem arribat a un acord de col·laboració. Aquest permetrà que tots els Jugadors i Jugadores del Club poguin gaudir d’un descompte especial en la confecció d’un Protector Bucal personalitzat amb el Nom del Jugador o Jugadora i el del C.B. Mollet.

És un Protector Bucal maxil·lar realitzat amb planxes elàstiques transparents d’alta qualitat per prevenir possibles traumatismes ocasionats per la pràctica de l’esport. A més, durant les proves de confecció del Bucal també es farà una revisió dental i radiografies digitals.

En els documents adjunts veureu tota la informació detallada així com alguna imatge dels protectors en qüestió. A més, tots els familiars dels Jugadors i Jugadores del Club gaudireu d’altres descomptes.

Des del Club creiem que aquest acord no només ens permet sumar un nou producte amb la marca C.B. Mollet sinó que també deixar patent les nostres sinergies i compromís amb el comerç local molletà.

 Descomptes Familiars CB Mollet.

 Presentació Clínica Dental Adentis.

Clínica Dental Adentis
93.570.39.17
622.33.20.42
C/Francesc Ferrer i Guardia nº 21
Mollet del Vallès