Escrit d’Àlex Coma

El passat mes de juliol vam tenir les primeres converses informals amb el Mario per la possibilitat d’organitzar unes estades a la casa de colònies de la Conreria, una espècie de stage de pre temporada amb tots els equips del club a prop de Mollet, que servís per engegar aquest curs esportiu.

La previsió inicial va ser fer una reserva de 30 persones…. una quantitat que crèiem un objectiu assolible sent el primer cop que com a club organitzàvem una activitat d’aquest format però a mesura que passaven les setmanes la quantitat anava augmentant a xifres impensables.

Finalment hem estat 117 jugadors i 13 entrenadors, un total de 130 persones de molts equips del club que han estat entrenant i convivint moltes hores durant els tres dies de les estades.

Perquè una entitat segueixi en constant evolució és important tenir noves iniciatives, seguir creixent millorant el nivell esportiu i sobretot generar sentiment de pertinença de club a tots els jugadors i jugadores. Això últim precisament és del que més podem estar orgullosos que s’ha aconseguit amb aquestes estades més enllà de la quantitat d’hores d’entrenament acumulades.

Veure les estones de menjador com nens i nenes d’escola o pre minis feien broma amb jugadors més grans, l’estona de piscina o com per exemple a les nits els jugadors pre infantils feien bromes als jugadors júniors masculins o veure la gimcana nocturna que les jugadores sènior femení van organitzar i preparar per a les noies d’equips inferiors… són moments molt bonics que ens han donat aquests dies. Una convivència que ajuda a crear bon ambient i relacions entre tots els jugadors i jugadores del club així com el fet de conèixer varis entrenadors i entrenadores.

Ara toca millorar esportivament a cada entrenament i donar-ho tot a la competició, sigui quin sigui el resultat de cada partit. Estic segur que iniciatives com aquesta ajudaran a viure intensament el club, a interessar-se pels resultats d’altres equips o anar a veure algun partit i sobretot a preparar amb il·lusió les properes estades de la propera edició de setembre de 2017.

Àlex Coma
VicePresident Esportiu C.B.Mollet
Entrenador Sènior B Masculí i Mini B Masculí