Escrit d’en Carlos Nuez

Iniciem un any més amb molta il·lusió per part de la junta que tinc la sort de presidir una temporada nova amb molts canvis que espero que siguin per millorar i aconseguir que aquest club sigui un referent no només com a model esportiu sinó com una forma de comportar-se a la pista i fora d’ella.

Primer de tot voldria destacar la tasca que fan les persones que ocupen la directiva treballant pel bé del club d’una forma altruista, així com personal del club tant a les instal·lacions com a les oficines.

Crec que amb la presència de Mario Fernández molt ben acompanyat per coordinadors i entrenadors del club també guanyem molt esportivament, social i corporativament.

Agrair la confiança en el CB Mollet per part de Recambios Gaudí amb el seu suport des de fa molts anys, així com, a la resta de sponsors que ens permeten fer moltes coses que sense aquesta ajuda no seria possible.

Desitjo molta sort en la competició a tots els equips, que ens respectin les lesions i que tinguem una temporada exitosa i saludable.

M’agradaria que els entrenadors i personal del club com a part visible de la part social del club tinguem un comportament respectuós tan dins com fora de la pista, ja que som el mirall dels jugadors-jugadores i de les famílies que representen la massa social del CB Mollet.

Per últim donar la benvinguda en nom de la Junta als nous jugadors i jugadores, entrenadors i familiars que ens acompanyaren aquesta temporada.

No vull acomiadar-me sense dir la satisfacció que representa per tots el fet de tornar a comptar al club amb el Sènior Femení després de diverses temporades sense, amb un grup molt jove de jugadores que pràcticament en la seva totalitat han jugat a totes les categories del club.

Salutacions,

Carlos Nuez
President C.B.Mollet